Pyetje që duhet t’i bëni vetes pas takimit të parë

Takimi i parë është gjithmonë i ndërlikuar dhe i paparashikueshëm. Në çdo rast, nëse ndodh që të shkojë mirë, ka njëqind pyetje që rrotullohen në mendjen tuaj. “A po dukesha mirë?”, “A më pëlqeu?” ose “do të ketë një takim të dytë?” dhe shumë mendime të tilla ndodhin në mendjen tuaj që ju detyrojnë të mendoni vazhdimisht mbi takimin tuaj. Por për të qenë të qartë, këtu janë disa pyetje që duhet t’i bëni vetes pas takimit të parë.

A e shijova vërtet kohën me të?

Kjo është pyetja që duhet t’i bëni vetes fillimisht sepse kalimi i një kohe të mirë me atë person duhet të jetë një prioritet. Mos bëni kompromis për kohën cilësore vetëm sepse ai person ose duket shumë i mirë për të qenë i vërtetë ose është shumë tërheqës.

Advertisements

A kishte një kimi?

Të kesh kimi ose një lidhje intensive është jashtëzakonisht e nevojshme për të formuluar një lidhje. Pra, është e rëndësishme të kuptoni nëse ju dhe takimi juaj jeni të pajtueshëm dhe nëse keni kimi mes njëri-tjetrin. Nëse jo, atëherë është thjesht një takim i mërzitshëm, në fund të fundit.

A ishte ai/ajo i interesuar për mua?

Ju mund ta dini përgjigjen e kësaj pyetjeje duke analizuar se sa dhe çfarë lloj pyetjesh po ju bënte takimi juaj. Nëse një person është i interesuar për dikë, atëherë ai do të jetë kureshtar për jetën e personit, preferencat, miqtë, etj.

Cilat janë vlerat e tyre?

Kjo mund të mos duket si një çështje e madhe, por të kesh vlera të ngjashme ndihmon kur kërkon një partner të mundshëm në një marrëdhënie të përkushtuar. Kur keni vlera dhe interesa të kundërta, shpesh mund të kthehet në një problem të madh ose në grindje më vonë.

A dua të shkoj më tej?

Para se të mendoni për takimin tuaj, duhet të jeni të qartë me qëllimet tuaja. Pyesni veten nëse jeni në gjendje të takoheni seriozisht me dikë apo a mund ta shihni këtë duke shkuar më tej, ndoshta drejt një të ardhmeje të sigurt? Kjo është shumë e rëndësishme sepse ju bën të qartë për atë që dëshironi dhe gjithashtu e mban të informuar partnerin tuaj.