Putin, një qitës i lindur. Kap objektivin 600 metra larg (VIDEO)

2
Vladimir Putin dëshmoi se është një qitës vdekjeprurës, teksa shfaqet në një video të publikuar që të realizojë gjuajtje perfekte nga 600 metra.
Njeriu më i fuqishëm i Rusisë, shënjestroi kokën, mëlçinë dhe barkun e një objektivi statik, të vendosur 600 metra larg, teksa testonte snajperin e ri Chukavin, të projektuar nga Kalashnikov i njohur si SVCh-308.

Por duket se mosha ka bërë të vetën, pasi dy prej gjuajtjeve nuk e kapën objektivin.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/AQrmYpkoK88″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

 

Comments are closed.