Publikohet video kur arrestohet personi që deshi të rrëmben aeroplanin (VIDEO)

Në rrjetet sociale është paraqitur videoja e arrestimit të personit i cili ka tentuar të rrëmbej aeroplanin e “Aeroflot”.

Në video shihet se si tre persona të maskuar me armë nxjerrin një udhëtar nga aeroplani.

Aeroplani i udhëtarëve i cili fluturonte në vijën Surugur-Moskë, ishte i detyruar të aterrojë në Kanti-Mansijsk, pasi një udhëtar u fut në kabinën e pilotit dhe ka kërkuar aeroplani të kthejë në drejtim të Afganistanit.

Ekipazhi ka arritur të bindë udhëtarin se aeroplani duhet të aterrojë në qytetin siberian për të futur derivate, kështu që pas aterrimit ai është arrestuar.

Video of Russia plane 'hijack'>>> Flight AFL1515 was taken over by an armed passenger who demanded the Aeroflot Boeing 737 VP-BRR be flown to Afghanistan.Video: Aviation Online #AFL1515 #VPBRR #Aeroflot #SU1515 #aviationincident #russianaviation #boeing737 #galleryaircraft #aircraftgallery #aviationnews

Publiée par Aircraft Gallery sur Mardi 22 janvier 2019