Pse rrobat e fëmijëve janë kaq të shtrenjta?!

35

Rrobat janë padyshim një nga gjërat jetike në personalitetin e një personi. Gjithashtu blerja e rrobave është një nga gjërat magjepsëse për shumë njerëz pa dyshim, por a keni blerë ndonjëherë për një foshnjë? Blerja e rrobave për foshnjat është një punë kaq e lodhshme dhe sfiduese për të bërë

Bebet janë padyshim krijesat më të ëmbla që mund të rrëmbejnë zemrën tuaj brenda pak sekondave me pamjen e tyre të lezetshme. Gjithashtu, është shumë argëtuese rritja e stileve të ndryshme të modës dhe veshjeve për foshnjat, por kjo ka sjellë gjithashtu një rritje të kostos së  rrobave për foshnjat; kjo është arsyeja pse rrobat e fëmijëve janë të shtrenjta në ditët e sotme. Më poshtë po përmendim disa nga arsyet kryesore për rritjen e kostos të rrobave të fëmijëve.

RROBA ME CILËSI MË TË MIRË

Ne të gjithë jemi të mirënjohur për faktin se foshnjat kanë lëkurë të butë dhe të ndjeshme, prandaj është jetësore që të ketë rroba me cilësi më të mirë për to. Prodhuesit e rrobave të foshnjave i kushtojnë vëmendje të veçantë faktit që fëmijët janë delikatë dhe një pëlhurë e ashpër mund të shkaktojë disa probleme në shëndetin e foshnjës.

Procedura e prodhimit të rrobave të foshnjave bëhet më koncize se ajo e një të rrituri. Për të filluar, cilësia e copës kontrollohet rregullisht derisa pëlhura të paketohet. Kjo është arsyeja kryesore pse rrobat e foshnjave janë aq të shtrenjta njësoj si ato me material me cilësi të lartë.

KOSTOJA E PRODHIMIT ËSHTË E LARTË

Prodhuesit shesin produktin ose mallrat pasi shtojnë koston dhe fitimin e tij brenda çmimit përfundimtar. Sidoqoftë, kostoja e prodhimit të rrobave të fëmijëve është e lartë, kështu që ata priren të paguajnë më shumë dhe të faturojnë më shumë për rrobat. Kështu ju përfundoni duke shpenzuar shumë për rrobat për fëmijë, me sa duket.

BEBET JANË ‘YJET’ PËR PRINDËRIT

Të sapolindurit me siguri janë të dashur për prindërit; veçanërisht prindërit janë të magjepsur me idenë për të marrë më të mirën për fëmijën e tyre. Arsyeja prapa kësaj dëshire është natyra e prindërimit, ku lumturia ka më shumë rëndësi se çdo gjë tjetër.

PËRFUNDIMI

Le të konkludojmë këtë pasi kemi parë aspekte të ndryshme në lidhje me çmimin e rrobave të fëmijëve. Për më tepër, ne kemi parë arsye të ndryshme pse këto çmime janë në rritje, dhe pse njerëzit priren të paguajnë sidoqoftë për këto çmime. Çmimi është kryesisht në rritje pasi njerëzit nuk kanë ndonjë mundësi tjetër përveçse të paguajnë për çmimin që kërkon prodhuesi.