Pse kjo rosë u bë kaq e famshme për një kohë shumë të shkurtër?

18

Gjithçka nisi më 10 Tetor 2018, kur në Twitter u shpërnda videoja e parë e kësaj rose të veçantë që gjendet në Nju Jork, SHBA.

Rosa quhet “Rosa Mandarine”, (Aix Galericulata), dhe origjinën e ka nga Azia.

Ngjyrat tepër të veçanta i dhanë rosës famë të menjëhershme në rrjetet shoqërore, aq sa gazetarë e kameramanë u mblodhën nga të të gjitha anët.

Fama ishte aq e madhe sa disa artistë nisën t’i bëjnë edhe piktura si shenjë nderimi artistik.

Comments are closed.