Pse duhet ta mbani çantën në krahun e majtë

Mirësjellja është shenjë e një kulture të mirë. Nëse dëshironi që të lini përshtypjen e duhur te njerëzit e tjerë, duhet t’i dini disa rregulla bazike të mirësjelljes. Njëra nga këto rregulla që nuk duhet ta harroni, është ajo që çantën duhet ta mbani në krahun e majtë. Në ndonjë ngjarje shoqërore, dora juaj e djathtë duhet të jetë e lirë. Kjo për shkak se me dorën e djathtë i përshëndetni njerëzit dhe kështu gjithmonë do të jeni më të lirë apo gatshëm që t’u afroheni atyre.