Protestuesit janë futur në Parlament

Pas zgjedhjes së kryeparlamentarit janë përshkallëzuar protestat, të cilët deri para pak çastesh po mbaheshin para Kuvendit. Protestuesit kanë depërtuar brenda në Kuvend dhe kanë uzurpuar shallën e mbledhjeve. Ata brohorisin duke valvitur flamujt e Maqedonisë.