Protagonisti kryesor i “Miracle in Cell No.7” ka diçka për të thënë pas suksesit të madh të filmit

133

Filmi turk “Miracle in Cell No.7” që në shqip do të thotë “Mrekullia në qelinë e shtatë” po vazhdon të shënojë suksese të njëpasnjëshme.

Ky projekt është prodhim i Netflix i vitit 2019, ndërsa aktualisht është ndër filmat më të shikuar këto ditë.

Filmi ka për temë dashurinë mes babait dhe fëmijut, që e luajnë Aras Bulut İynemli (Memo) dhe Nisa  Sofiya Aksongur (Ova).

Pas gjithë këtij suksesi, Aras i është drejtuar publikur përmes një postimi në Instagram.

“Udhëtimi i “Mrekullia në qelinë Nr.7” (7. Koğuştaki Mucize) filloi me dashuri. Ne e donim shumë historinë tonë. Filmi ynë vazhdon të krijojë mrekullinë e tij. Ai arriti te shumë njerëz në të gjithë botën në ditët më të vështira. Le t’i qëndrojmë njëri-tjetrit afër me dashuri. Faleminderit për interesimin tuaj. Qëndroni të shëndetshëm dhe të sigurt”, janë fjalët e aktorit.  

View this post on Instagram

The journey of “Miracle in Cell No. 7” (7. Koğuştaki Mucize) started with love. We loved our story so much. Our movie continues to create its own miracle. It reached many people all around the world in the most difficult days. Let's hold on to each other with love. Thank you for your interest. Stay healthy and safe… / 7. Koğuştaki Mucize’nin yolculuğu sevgiyle başladı. Hikayemizi çok sevdik. Filmimiz mucizesini yaratmaya devam ediyor. Bu en zor günlerde dünyada birçok kişiye ulaştı. Sevgiyle bağlanalım birbirimize. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güvende kalın… #miracleincellno7 #yedincikoğuştakimucize #milagroenlacelda7 #lingolingo

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut) on