Propozon të dashurën për martesë duke bërë serf, ndodh e papritura (FOTO)

12

Kur një çift të dashurish Christopher Garth, 38 vjeç dhe Lauren Oiye, 32 vjeçe, po bënte serf në Honolulu të Hawaii, ndodhi e pabesueshmja. Oiye, nuk e imagjinonte se aty Christopher do ti bënte propozimin për martesë. Teksa ishin në pikën për tu takuar duke bërë serf, Garth u ul në gjunj në tavolinën e serfit, ai nxorri unazën që mbante në xhepin e rrobave të banjës për ti propozuar. Por për shkak të dallgëve, ai humbi ekuilibrin dhe unaza i ra në ujë. Por fatmirësishjt unaza në fjalë nuk ishte origjinale dhe se vërteta, ishte e sigurtë në breg. Ky popozim ama nuk iu shpëtoi personave të pranishëm në breg të porositur nga Garth, të cilët e fotografuan momentin. Historinë e tregoi vetë Oie në rretet sociale, e emocionuar për propozimin e marrë.

 

 

 

 

 

Comments are closed.