Profesorët françezë kënduan këngë Labe në Notre Dame (VIDEO)

Profesorët françezë kanë kënduar këngë Labe në Katedralen Notre Dame në Paris, dhe kjo gjë e jashtëzakonshme kishte ndodhur para 5 vjetësh.

Këndimi i tyre është jashtëzakonisht i bukur dhe profesional dhe shihet se ata e këndojnë me një pasion dhe dashuri vëllazërore për artin muzikor shqiptar.

Për më shumë ja pamjet e publikuara më poshtë:

Katedralja Notre Dame ditë më parë u përfshi nga një zjarrë gjigant, por fatmirësisht struktura e saj arriti të shpëtohej.

Notre Dame është katedrale 850 vjeçare, ndërsa biznesmenë të njohur të Francës dhanë miliona euro për ta rindërtuar pas shkatërrimit që pësoi.