Prindërit shesin fëmijën, arsyeja qesharake

Mund të duket e pabesueshme por një çift kinez ka shitur djalin e tyre dy-muajsh për rreth 2 mijë euro, pasi e kishte vendosur atë në një ankand në mediat sociale. Sipas mediave kineze çifti, që besohet jenë në moshën 20 vjeçare, kanë pohuar se ata “nuk kishin kushte” për rritjen e fëmijes dhe besonin t’ia jepnin atë personit që paguan më shumë. Ndërsa me paratë e fituara të dy prindërit kishin blerë celularë dhe rroba të reja. Policia është informuar në lidhje me rastin dhe menjëherë eshtë vënë në kërkim të prindërve. Policia e ka mundur ta gjejë babin e fëmijës ndërsa gjatë marrjes në pyëtje ka trëguar se e ka shitur fëmijën në një fshat të vogël, ndërsa mbetet akoma e paqartë nëse është gjetur nëna e femijës.