Prindërit izoluan e abuzuan me vajzën 13 vjeç, e deklaruan të zhdukur (FOTO)

46

Një tjetër rast i dhunës dhe abuzimit të fëmijëve goditi Gjermaninë. Viktima 13-vjeçare, e quajtur Franziska, ishte deklaruar e zhdukur pesë muaj më parë nga shtëpia e familjes Cottbus në të cilën jetonte. Prindërit adoptues dhanë alarmin, por në të vërtetë, e mbajtën atë në izolim në kushte të tmerrshme.

Pas një hetimi të gjatë, vajza u gjet e mbyllur në një apartament në Schacksdorf an der Grenze, në Brandenburg në kufi me Poloninë.  Policia theu derën e shtëpisë në Gross Schacksdorf dhe gjetën vajzën në një garderobë të ngushtë. Një zëdhënës tha se ajo ishte mbajtur atje “shumicën e kohës” dhe policia dyshon se ajo është abuzuar seksualisht gjatë një periudhe të gjatë, raportoi Welt.

Duket si një film horror, por, për fat të keq, është edhe një rast tjetër abuzimi që ka si protagonist të saj një të mitur. Viktima e fundit është Franziska, e rrëmbyer nga të njëjtët prindër si shtëpia familjare ku ajo ishte caktuar. Të dy, pesë muaj më parë, kishin organizuar edhe kërkimin për vajzën me një letër. Prindërit aktualisht janë në paraburgim të akuzuar për abuzim dhe rrëmbim të fëmijëve. Policia tha se prindërit adoptues, gruaja 52 vjeç dhe një burrë 46 vjeç, po hetohen edhe për sulme të dyshuara seksuale.

Nëna ka filluar të bashkëpunojë me hetuesit, por tani për tani prokuroria nuk ka “zhbllokuar” me detaje të mëtejshme çështjen. Një gjë është e sigurt: tani Franziska është e sigurt, në një shtëpi të sigurt.

 

Comments are closed.