Princi Çarls: Kam kaluar lehtë me koronavirusin

21

Londër, 4 qershor – Princi i Britanisë, Çarls, 71 vjeç, deklaroi që kishte “kaluar lehtë” me koronavirusin e ri, nga i cili u infektua në fillim të epidemisë në mars.

Pasi mësoi se ishte pozitiv në Kovid-19, është tërhequr në vetizolim dhe gjatë sëmundjes ka pasur simptoma të lehta.

“Kam qenë me fat, por isha i infektuar nga virusi dhe mund të kuptoj plotësisht se çfarë po kalojnë njerëzit”, tha ai, duke shtuar se i vjen keq për ata persona që kanë humbur ndonjë të afërt.

Princi Çarls kaloi shtatë ditë në karantinë në shtëpinë e tij në Balmoral, ndërsa gruaja e tij Kamila, 72 vjeçe, ka qenë negative në testim. 

Comments are closed.