Princ Harry s’është më i njëjti

Princi Harry, pas martesës, “ka ndryshuar shumë”. Lady Colin Campbell e cili, në një dokumentar të fundit mbi Channel 5, foli për transformimin e princit pas martesës me Meghan Markle. Sipas saj, Harry është aq “i magjepsur” nga gruaja e tij se ai bën gjithçka që ajo kërkon prej tij. Por kjo nuk është e gjitha.

Ish-protagonistja e Suits shkaktoi edhe një tension me Dukën e Kembrixhit: që kur ata u martuan, Harry dhe Meghan patën probleme me William dhe Kate.

Ata që i hodhën benzinë zjarrit, sipas ekspertit të Familjes Mbretërore, Katie Nicholl, nuk ishin dy princesha, por vëllezërit. Duket se Harry, në fakt nuk i vlerësonte shqetësimet e shprehura nga Uilliam për përparimin e marrëdhënies me Meghanin. Harry u “inatos” nga ndërhyrja e vëllait të tij më të madh, aq shumë saqë ai e konsideroi mendimin e tij si një fyerje ndaj nuses së ardhshme. /G.shqip