Prezantuese e motit për 22 vjet, pamja e saj s’ndryshoi asnjëherë (FOTO)

56

Të gjithë e kemi një mik/e që nuk di të plaket.

E tillë është edhe Yang Dan, një grua 44-vjeçare e motit nga transmetuesi shtetëror i Kinës, CCTV.

Një video e saj është bërë virale kohëve të fundit në rrjetet sociale, e përmbledhur në punë mbi 22 vjet si prezantuese e motit. Çuditërisht ajo dukej pothuajse e njëjtë si në ditën kur filloi punën si një 22-vjeçare në vitin 1996.

Videoja fillimisht u nda nga programi i motit për të uruar “Ditën Ndërkombëtare të Gruas”.

Tani duke iu referuar si “perëndeshë e përjetshme”, prezantuesja e motit i ka lënë njerëzi të habitur dhe kurioz për sekretin e saj.

Shikoni fotografitë dhe binduni.

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0016_1996

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0015_1997

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0014_1998

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0013_1999

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0012_2000

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0011_2001

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0010_2002

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0009_2003

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0008_2004

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0007_2005

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0006_2006

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0005_2010

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0004_2011

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0003_2012

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0002_2013

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0001_2015

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0000_2018

Comments are closed.