Preu thonjtë 9 metra të gjatë, ia dhuroi muzeut (foto)

14

Një i moshuar, kishte 66 vite që nuk i priste thonjtë, por vendosi ta bëjë një gjë të tillë në moshën 82-vjeçare. Thonjtë e tij kishin shkuar në 9 metra të gjatë.

Indiani Shridhar Çillal, ia dhuroi thonjtë që shkojnë sa gjatësia e një autobusi, një muzeu në New York. Thonjtë u prenë në një ceremoni, me një mjet elektrik.

I moshuari i rriti thonjtë në dorën e majtë që kur ishte 16 vjeç, dhe deri me sot mbante rekord Gines. Thonjtë e tij kishin një gjatësi prej 9 metrash.

Ndërkohë, indiani tha për mediat se thonjtë e tij ishin kaq të brishtë sa që duhet të ishte shumë i kujdesshëm që të mos ti thyheshin gjatë gjumit.

Madje për t’u kthyer në anën tjetër ai tha se çdo gjysmë orë zgjohej dhe lëvizte dorën në anën tjetër të shtratit.

Comments are closed.