Presidenti Pendarovski priti në takim Priben

0

Shkup, 11 shtator – Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pasur takim me Rajnhard Pribe, ish drejtor në Komisionin Evropian dhe udhëheqës i grupit të ekspertëve për çështje sistemore në sferën e sundimit të së drejtës.

Në takim, siç ka njoftuar kabineti i presidentit, Pribe e ka njoftuar Pendarovskin me angazhimet rrjedhëse dhe planet.

Ish drejtori i KE-së ka theksuar rëndësinë e sundimit të së drejtës në procesin e eurointegrimeve, theksohet në komunikatë.

Comments are closed.