Presidenti Pendarovski, i jep gradën gjeneral brigadieri Besnik Eminit

245

Shkup, 26 nëntor – Koleneli shqiptar Besnik Emini, dhe Simeon Trajkovsk, të enjten nga Presidenti Stevo Pandarovski kanë marrë gradë gjeneral brigadierit, shkruan gazeta KOHA.

“Në gradën e gjeneral brigadierit, gradohen kolonelët Besnik Emini dhe Simeon Trajkovsk. Nderimi është i pamasë sepse ata janë të dy oficerë shumë të trajnuar dhe me përvojë mbresëlënëse të punës. Ata u diplomuan në shkollat e mbrojtjes kombëtare të NATO-s. Por më e rëndësishmja, kolonel Emini dhe Trajkovski janë besnikë dhe të përkushtuar ndaj Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe shtetit. Besoj se ata do të vazhdojnë të kontribuojnë në Ushtrinë tonë dhe në misionet e përbashkëta me vendet partnere të NATO-s”, theksoi Presidenti Pebndarovski gjatë inaugurimit, raporton KOHA.