Presidenti i Venezuelës, Maduro betohet për mandatin e dytë

2

Nicolás Maduro është betuar për mandatin e dytë si president i Venezuelës, pavarësisht kritikave se rizgjedhja e tij ishte e jashtëligjshme.

Kritikët kanë shprehur shqetësimet e tyre për manipulim të votave gjatë zgjedhjeve që e nxorën atë president, shkruan BBC News, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian kanë thënë se nuk do ta njihnin presidencën e Nicolás Maduro.

Comments are closed.