Premierë/”Dasmat tona” kënga e re nga Agim Band dhe Adnan Kamberi (Video)

Fal zërit briland që posedojn grupi Agimi Band ka vite që zotron fuqishë tregun muzikore shqiptar. Është pikërisht zotrimi i muzikes live që bënë të mundur që Agimi Band të jenë ndër më të kërkuarit në Dasmat e ahengjet familjare kudo që flitet dhe këndohet shqip. Projekti i fundit i sapo lansuar për publikun titullohet “Dasmat tona” dhe është bashkpunim me Adnan Kamberin. Kënga sapo është lansuar në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.