Premierë/”A je”, kënga që lëkundi themelet e industrisë muzikore shqiptare (Video)

68

Një super projekt muzikor sapo i është bashkuar listes së hiteve. Mandy quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Mandy sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ A’je” dhe është në bashkpunim me Klev. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti në fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Kënga ” A’je ” menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.