Prej dy vjetësh, Donald Trump “jeton” në veshin e këtij qenushi (FOTO)

Të gjithë njerëzit janë habitur nga pamjet e një qeni i cili ka dy vjet që “jeton” me Donald Trump. Në brendësi të veshit të tij, duket qartë portreti i presidentit të Shteteve të Bashkuara. Pooch, një qenush 2-vjeçar me emrin “Shef”, është bërë i famshëm në internet pas imazheve të pamjes së veshit të tij u shfaqen në mediat sociale. Ishte një përdorues i Twitter që bëri publik këtë fakt të pazakontë dhe menjëherë fotot e tij u bënë virale.