“PRANVERË E PAHARRUAR NË FSHATIN E HARRUAR” nga sonte në Cineplex Shkup

37

Shkup, 16 jana – Filmi i zhanrit komedi “PRANVERË E PAHARRUAR NË FSHATIN E HARRUAR”, me skenar dhe regji të Kushtrim Bekteshit, do të shfaqet nga data 16 janar deri më 22 janar në termine dhe salla të ndryshme, në CINEPLEXX Shkup (City Mall).

Kasti i aktorëve me një pjesëmarrje nga Maqedonia, Kosova, Shqipëria dhe Bullgaria. Ndriçim Xhepa, Shkumbin Istrefi, Luan Jaha, Osman Ahmeti, Vjollca Bekteshi, Muzbajdin Qamili, Diana Spasova, Adriana Matoshi, Ervin Bejleri, Romir Zalla, Shengjul Ismaili, Musa Isufi, Hismet Ramadani, Amernis Nokshiqi etj.

Filmi i zhanrit komedi “PRANVERË E PAHARRUAR..”çdo ditë në CINEPLEXX – Prishtinë nga h: 21:45Kush me kend do të shkoni 🔥😂!?

Publiée par Media Film Production sur Vendredi 10 janvier 2020

Comments are closed.