Poloni, arrestohen dy persona për shkak të spiunimit

8

Varshavë, 11 janar – Pjesëtarët e agjencisë të sigurisë polake sot arrestuan dy persona, njëri shtetas i Polonisë dhe tjetri nga Kina, nën dyshimin për spiunim.

Sipas mediumeve polake shtetasi kinez është i punësuar në kompaninë “Huavei”.

Sipas një burimi anonim polaku i arrestuar “është i njohur në qarqet e lidhura me kiber biznesin”.

Comments are closed.