Policia i konfiskon njërin telefon Janevës, tjetrin thotë se i ka humbur

7

Shkup, 15 korrik – Ekipet policore sonte kanë hyrë në shtëpinë e ish kryeprokurores speciale Katica Janeva ku kanë bastisur dhe i kanë konfiskuar njërin telefon, transmeton KOHA.

Policia i ka kërkuar telefonin pasiqë ai do jetë si dëshmi në lëndën e hapur në rastin e fundit mirëpo nga Janeva policia ka arritur të merr vetëm njërin telefon pasiqë tjetrin ajo ka thënë se e ka humbur.

Comments are closed.