Po e dërgonin në the.rje, lopa ikën nga kamioni dhe lind viçin (video)

Lopa ishte në rrugë për t’u the.rrur, kur me këmbë e kishte shpërthyer derën e kamionit dhe ka shkaktuar kaos në autostradë. Dy ditë më vonë Brianna ka lindur një viç të shëndoshë në strehimoren për kafshë.

Mora një njoftim nga miqtë policë se në autostradë gjendet një lopë. U nisa menjëherë në aksionin e shpëtimit, ka thënë Mike Stura nga New Yersey amerikan.

Lopa ishte në rrugë për t’u the.rrur, kur me këmbë e kishte shpërthyer derën e kamionit dhe ka shkaktuar kaos në autostradë.

Dy ditë më vonë Brianna ka lindur një viç të shëndoshë në strehimoren për kafshë në Skyland, themelues i të cilës është Mike.