Pjesë të Hasanbegut pa rrymë

Shkup, 12 shkurt – QRMK informon se sot do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vendbanime.

Nga ora 9 e 30 deri në orën 14 e 30 p rrymë do të mbeten banorët e rrugës Metodija Andonov Qento dhe Katllanovska, Negotinska, Kozhuv, TRajko Katancev deri tek rruga e Haracinës, si dhe rruga Sava dhe Finska të Komunës Gazi Babë.