Pjesë në aktivitet kriminal, Kampioni i botës, Elis Guri dënohet me 7 vite burg

83

Kampioni i botes në mundje, Elis Guri është dënuar me 7 vite burgim për shkak të akuzave për shitje dhe prodhim të lëndëve narkotike. Pas apelimit, shkodrani përfiton nga gjykimi i shkurtuar duke u dënuar përfundimisht me 4 vite e 8 muaj burg.

Ndërsa Avokati Arber Hoxha u shpreh se vendimi është i pambështetur në ligj dhe në prova, ku brenda afatit ligjor do kundërshtohet në Gjykaten e Posacme të Apelit ku do të kërkojmë deklarimin e pafajshëm.

Guri është arrestuar gjatë operacionit të dosjes 339/3 bashkë me disa persona të tjerë.

Elis Guri bëhet sportisti i dytë i njohur në Shkodër që përfshihet në aktivitet kriminal pasi më herët këtë fat kishte edhe trajneri i kombëtares së femrave, Armir Grimaj, pjesë e grupit të Bajrave.