Pikat për vaksinim do të punojnë edhe gjatë fundjavës

Pikat për vaksinim “Jane Sandanski”, “Bit Pazar” dhe “Bukuresht” do të punojnë sot dhe nesër në dy ndërrime, në periudhën prej orës 07:30 deri në orën 19:00, inforojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të hënën, më 7 janar 2019, pikat do të punojnë vetëm në ndërrimin e parë prej orës 07:30 deri në orën 13:00, njoftojnë nga Ministria.