Pesë persona janë arrestuar pasi kanë hedhur sende të forta në drejtim të Kuvendit

Sot (14.07.2022) deri në orën 16:30 janë arrestuar pesë persona të cilët kanë hedhur sende të forta në objektin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. u ndaluan S.N. (44) nga Shkupi, D.K. (41) nga Shkupi, A.S. (30) nga fshati Bardovci, M.S. (26) nga Shkupi dhe B.C. (29) nga s. Konjari i Poshtëm.

Pas dokumentimit të rasteve do të bëhen parashtresat përkatëse, thuhet në kumtesën e MPB-së.