[adning id="476476"]

Përsëri spekulime për gjendjen shëndetësore të Kim

25

Phenian, 4 gusht – Lideri i Koresë Veriore, Kim Xhong-un në mbledhjen e muajit të kaluar me liderët ushtarak dhe policor u paraqit me fashë në pjesën e pasme të kokës.

Kjo nxiti spekulime të reja për situatën e tij shëndetësore.

Incizimi u paraqit në media më 30 korrik, por ende nuk është konfirmuar zyrtarisht. Kim paraqitet me fashë në takimet e mbajtura në Phenian prej 24 deri 27 korrik, përderisa ditën e fundit nuk ka pasur fashë, por në kokë shihej njollë e errët.