Përplasje me armë si në filma në liqenin në afërsi të Shën Naumit

Ohër, 19 korrik – Babë e birë janë përplasur me armë me policinë, në ndjekje e sipër, për t’iu shmangur arrestimit, duke shkrehur edhe plumba. Spase Lipofski nga Misleshova e Strugës, ish inspektor i UBK-së në pension, së bashku me djalin e tij, u pikasën nga policia gjatë aktit të tyre të kontrabandimit të një sasie të madhe droge. Lënda narkotike ishte plot 50 kg, dhe dyshohet se ka qenë e kontrabanduar nga Shqipëria.

Nga burimet lokale thuhet se të dy, bab e bir kanë rënë në pranga, pas një ndjekje plot tension në ujërat e liqenit kufitar, me motoskafe policore nga të dyja shtetet. Në pranga kanë rënë edhe dy shtetas nga Shqipëria, të cilët kanë qenë shitësit e mallit. Policia heton më tej rastin dhe gjerësinë e rrjetit të kontrabandës, i njohur për policitë e të dy shteteve. Në kërkim janë edhe persona të tjerë, të cilët nga banorët kufitarë quhen shpesh si “baronë” lokal droge.