Përplasen 4 vetura, njëra futet në oborrin e Kuvendit në Shkup (Foto)

89

Shkup, 23 mars – Aksident zinxhir ku janë përfshirë 4 vetura ndodhi sonte në bulevardin para kuvendit të Maqedonisë. Si rezultat i aksidentit një nga veturat e “morri” me vete rrethoren dhe hyri në oborrin e kuvendit. Policia po merret me ndriçimin e rastit, informon republika.mk, transmeton Koha.

Comments are closed.