Përmes IPA grant 135 nënprojekteve janë realizuar në 78 komuna

6

Shkup, 10 shtator – Njëqind e tridhjetë e pesë nënprojekte me vlerë prej 1,3 miliardë denarësh në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit BE IPA grant për infrastrukturë rurale.

Sot në Shkup do të mbahet eventi përfundimtar i projektit në të cilin do të kenë fjalimi e tyre kryeministri Zoran Zaev, ministrja e Financave Nina Angelovska, ambasadori i BE-së Samuel Zhbogar dhe drejtori i Zyrës së Bankës Botërore, Marko Mantovaneli. (koha.mk)

Comments are closed.