Përmbyset autobusi me emigrantë, humbin jetën 20 prej tyre

35

Fatkeqesisht 20 prej tyre kane humbur jeten, ndersa 11 të tjerë janë plagosur.

Aksidenti ndodhi në provincën jugore të Tamanrasset dhe shumica e viktimave janë të kombësive të ndryshme afrikane, si dhe nje shtetas alegjerian.

Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit të rëndë. Tamanrasset, e vendosur jo shumë larg kufijve me Mali dhe Niger dhe njihet si pikë kalimi për migrantët afrikanë që duan të shkojnë në Evropë.