Përleshje mes Njësisë Speciale dhe protestuesve serb në Mitrovicën veriore

103

Mëngjesin e sotëm ka nisur një aksion i Njësive Speciale të Kosovës në veri.

Cak kishin qenë barnatoret dhe disa dyqane të tjera, lidhur me banderolat serbe.
Menjëherë kanë nisur protestat e serbëve, të cilët kanë hedhur edhe gazlotsjellës.

Edhe alarmi i qytetit që njihet si “uzbuna” është lëshuar.