Përleshen xhemati në një xhami afër Kërçovës (VIDEO)

6

Gjatë ditës së premte në faljen e namazit të xhumasë në xhamin në fshatin Lisican, komuna e Plasnicës e cila gjendet në mes qytetit të Kërçovës dhe Prilepit ka ndodhur një përleshje fizike mes praktikuesve fetarë, sipas kësaj video që ka arritur të siguron portali Realiteti bëhet fjalë për qytetar të komunitetit turk.

Menjëherë pasi filloi përleshja është ftuar policia të cilët kanë ndëhyrë për të parandaluar, sipas SPB Kërçovë është ende duke u hetuar rasti për të zbardhur e gjithë ngjarja.

Plas "Dajaku" në një xhami në Këçovë

Gjatë ditës së premte në faljen e namazit të xhumasë në xhaminë në fshatin Lisican, komuna e Plasnicës e cila gjendet në mes qytetit të Kërçovës dhe Prilepit ka ndodhur një përleshje fizike mes praktikuesve fetarë

Publiée par Realiteti sur Samedi 31 août 2019

Comments are closed.