Përfundoi votimi i parë procedural në Dhomën përfaqësuese amerikane

48

Uashington, 13 janar – Dhoma përfaqësuese e Kongresit amerikan sot e pranoi nenin për revokimin e presidentit Donald Tramp me votimin e parë procedural.

Tani në radhë është votimi i dytë procedura për rezolutën për revokim, transmeton Bi-Bi-Si.

Pas kësaj, planifikohet diskutim dhe votim përfundimtar për revokim, që duhet të filloj`ë në orën 15 sipas kohës lokale ose në orën 21 sipas kohës së mesme evropiane.