Përfundoi ekskurzioni i nxënësve shqiptarë nga Ukraina në Shqipëri dhe Maqedoni (VIDEO)

13

Karakut, 16 qershor – Nxënësit me origjinë shqiptare nga Karakurti i Ukrinës, pas një ekskurzioni dy javor nëpër Shqipëri dhe Maqedoni ku vizituan Tiranën, Beratin, Tepelenën, Vlorën, Gjirokatrën, Krujën, Shkupi, Strugën dhe Ohrin, u kthyen në vendin e tyre, raporton Koha.mk

Përndryshe, ata gjatë qëndrimit në Shkup, janë pritur edhe nga kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu, i cili premtoi tri bursa për studentë në Universitetin “Nënë Tereza” për nxënësit e talentuar shqiptar nga Ukraina. (koha.mk)