Për uikend argëtim në Kopshtin zoologjik me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Kopshti zoologjik, i cili këtë verë shënon vizitueshmëri rekorde, për uikend organizon argëtim për fëmijët me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.

“Orange kids klub” e organizon argëtimin “Back to school” dhe për  më të vegjlit do të ketë kurs falas të vallëzimit,  karaokes, klounit dhe princeshave…

Të dielën është planifikuar  edhe  prezantim për fëmijët “Princi bretkocë” në teatrin “Krik”.

Këtë verë janë vërejtur në javë edhe nga 11.000 vizitorë që është dy herë më shumë në krahasim me verën e kaluar.