Për mosmbajtjen e maskës janë sanksionuar 319 persona

18

Janë regjistruar 319 kundërvajtje për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me Kovid-19.