Për mosmbajtjen e maskave dënohen 870 persona

23

Shkup, 30 shtator – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për momsbajtjen e maskës mbrojtëse për fytyrë janë regjistruar 870 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Comments are closed.