Për mosmbajtje të maskës mbrojtëse 237 shkelje në 24 orëshin e fundit

18

Shkup, 13 korrik – Gjatë 24 orëve të fundit (12-13 korrik) në territorin e shtetit janë regjistruar 237 shkelje  për mosmbajtje të maskës mbrojtëse në fytyrë.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon te qytetarët t’i respektojnë  masat dhe protokollet e sjellura  nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me KOVID-19. 

Comments are closed.