Për mosmbajtje të maskës janë shqiptuar 386 sanksione

2

Shkup, 23 shkurt – Për mosmbajtje të maskës gjatë ditës së djeshme janë regjistruar gjithsej 386 shkelje, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.