Për mosmbajtje të maskave janë shqiptuar 500 sanksione

9

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sa i përket masës për mbajtje të maskës, janë regjistruar 500 kundërvajtje, njoftuan nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, me qëllim të përballjes me virusin korona.