Pendarovski: Pres që edhe më 31 tetor të mbajmë integritetin e procesit zgjedhor

25

Shkup, 17 tetor – Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski pasi ka realizuar të drejtën e votës është shprehur se mbajtja e integritetit dhe kredibilitetit e procesit zgjedhor do të mbahet edhe më 31 tetor, kur pritet të mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale.

“Çdo shtet duhet të mbetet mobile deri në fund të procesit zgjedhor, do të thotë pres që më 31 tetor, gjatë kohës së rrethit të dytë të mbajmë integritetin dhe kredibilitetin e procesit zgjedhor”, tha Pendarovski.