Pendarovski: Ligji për Prokurorinë nuk është kusht, as formal dhe as jo formal

Shkup, 24 janar – Presidentin e vendit Stevo Pendarovski në një konferencë për shtyp me Presidenti i Këshillit Evropian, Sharls Mishel, që ndodhet sot për vizitë zyrtare në Shkup, tha se Ligji për Prokurorinë nuk është kusht, as formal dhe as jo formal për çeljen e negociatave me BE-në.

Thjesht është i rëndësishëm që të miratohet, por mundet tani, po ashtu edhe më vonë.(koha.mk)