Pendarovski e fton edhe Mickoskin në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë

10

Shkup, 16 shtator – Presidenti Stevo Pendarovski u takua sot me anëtarët e Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në takim morën pjesë anëtarët dhe zëvendësit e tyre nga qeveria dhe opozita, një praktikë që sipas Presidentit Pendarovski, duhet të jetë në të gjitha takimet dhe mbledhjet për të diskutuar për sigurinë e shtetit.

“Unë jam presidenti i të gjithëve, pavarësisht kush më ka nominuar apo votuar për mua. Në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit kam ftuar edhe liderin e opozitës. Unë do të vazhdoj ta bëj këtë, pasi mbrojtja dhe siguria e shtetit nuk janë çështje personale”, tha Presidenti Pendarovski.

Ai vlerësoi pozitivisht reformat e sigurisë dhe nënvizoi faktin se ato u mbështetën nga qeveria dhe opozita.

Comments are closed.