Pedri nuk do të përdorë me taxi, Barcelona i blen makinë dhe e bën me shofer

61

Futbollisti i Barcelonës, Pedri u bë hit në rrjetet sociale pasi që pas ndeshjes me Ferencvaros shkoj në shtëpi me taksi. Por, Pedri më nuk do të ketë nevojë të thërras taksi pas ndeshjes.

Sipas “Mundo Deportivo”, Barcelona i ka blerë makinë dhe e ka angazhuar një shoferë për futbollistin.

Pedri është ende 17 vjeçar dhe nuk ka të drejtë të vozisë veturë, prandaj deri ta siguroj një patentë shoferë, ai do ta ketë një shofer personal.