Pavleski: Në komunën Rankovc janë financuar projekte në vlerë prej 160 mijë euro

21

Rankovc, 27 shkurt – Sot, në komunën e Rankovcit, në prani të kryeministrit Oliver Spasovski, një promovim i një pjese të projektit “Zhvillimi rural, zhvillimi i turizmit dhe lëvizshmëria e rritur” për rajonin Verilindor, të financuar përmes Programit të balancuar të zhvillimit rajonal të Ministrisë së vetëqeverisjes lokale.

Vetëm në vitin 2018 dhe 2019 nga i njëjti program në komunën e Rankovcit ne financojmë projekte në vlerë prej mbi 160,000 euro. Në të kaluarën, nga viti 2009 deri në 2017 ky program në komunë ka mbështetur projekte në vlerë prej vetëm rreth 10.000 euro. Kjo është mbi 15 herë më shumë në vetëm dy vite.

Ne vazhdojmë të mbështesim zhvillimin e të gjitha rajoneve, veçanërisht komunave rurale.(koha.mk)

Publiée par Dejan Pavleski sur Jeudi 27 février 2020